Somerset Academy Building Works

New Till Stations
New Till Stations

One of our projects for an academy trust has just completed in North Somerset.  This project involved the replacement of an existing timber floor which had been damaged by flood. 

CBC Education always like to add value to their projects.  During the design stage it became apparent that the school canteen wasn’t functioning very well and that students were having to wait a long time to be served.  Our solution was to analyse the flow of movement and consider the point of payment.  We designed new bespoke till stations and arranged for them to be made out of the same flooring material.  The end result is an attractive feature which improves the flow of students through the servery.

If you need any assistance with this or any other project contact Mark Brothwell on 01934 710 789 or mark@corporatebuildingconsultancy.com

Posted by Mark on August 28th 2015

Loading... Updating page...